1183 Budapest, Vajk utca 16-20. | OM: 035126 | Intézményvezető: Galgóczy Zoltán

Bronzérem nagypályán, arany teremben PDF  | Nyomtatás |  E-mail
2009. április 20. hétfő, 08:01

Három versenysorozatban indult, kettőn érmet szerzett IV. korcsoportos labdarúgó csapatunk a 2008-2009-es tanévben.


Két győzelemmel (Kapocs, Eötvös) és egy vereséggel (Etalon), a második helyen jutott tovább csoportjából, és került a diákolimpia kerületi  elődöntőjébe nagypályás csapatunk. A legjobb négy között - kiélezett mérkőzésen, a hajrában kapott góllal - még vereséget szenvedett a gárda (Vajk - Darus 0-1), ám a befejezés jól sikerült. A harmadik helyért lejátszott, Brassó elleni találkozó magabiztos sikerünkkel (2-0) zárult.

Nagypályás csapatunkban Labancz Ferenc (8.b), Szivák Tóth Gergő (7.b), Hajsz Mátyás (8.b), Gauland Gergely (8.b), Pánti Róbert (8.b), Ertl Pál (7.b), Apatini Márk (7.a), Nguyen Huu Nghia (7.b), Soós Barnabás (6.b), Horváth Dániel (8.b), Pinczi Mihály (7.b), Áy Dániel (8.a), Resch Attila (6.a), Jeney István (8.a) és Kajor Sándor (7.a) lépett pályára.

 


 

Az idény rendhagyó futballeseménye volt a Pogány Frigyes Kéttannyelvű Építőipari Szakközépiskola és Gimnázium fennállásának 20. évfordulója alkalmából rendezett teremtorna.

A hét iskola részvételével lebonyolított eseményen egy hármas és egy négyes csoportban kezdődtek a küzdelmek. A mieink ez utóbbiban szerepeltek, és valamennyi találkozójukon győzni tudtak.

A Táncsics elleni elődöntőben a sok helyzetből egyet sem sikerült értékesíteni, így a büntetőkre maradt a döntés. Ezekből egyet-egyet Apatini Márk és Pinczi Mihály is gólra váltott, kettőt Labancz Ferenc kivédett - ennyi elegendő volt a fináléhoz.

A Szenczivel vívott döntő eleinte óvatos játékot hozott, a mérkőzés végén azonban mindkét kapu előtt adódtak lehetőségek. Gól a rendes játékidőben nem született, és hetesekből is csak vajkos. Vagyis a végig fegyelmezetten játszó, megbízhatóan védekező (5 mérkőzés, egyetlen kapott gól) Vajk-sziget megérdemeltnek mondható győzelmével ért véget a Pogány SZKI villámtornája.

Az aranyérmes csapat tagjai:  Labancz Ferenc, Szivák Tóth Gergő, Gauland Gergely, Pánti Róbert, Ertl Pál, Apatini Márk, Nguyen Huu Nghia, Horváth Dániel, Pinczi Mihály, Kovács Tibor (7.b), Áy Dániel.

 

Módosítás dátuma: 2015. október 08. csütörtök, 12:09