1183 Budapest, Vajk utca 16-20. | OM: 035126 | Intézményvezető: Galgóczy Zoltán

A 2006-2007-es tanév "Jó sportoló"-i PDF  | Nyomtatás |  E-mail
2007. július 12. csütörtök, 15:10

A búcsúzó nyolcadikosok között mindig találhatunk olyanokat, akik sportszeretetükkel, szorgalmukkal és eredményességükkel megkülönböztetett figyelmet vívnak ki maguknak. Ők azok, akik tiszteletet érdemlő eredménylistával rendelkeznek, és így elnyerik az adott tanév „JÓ SPORTOLÓ”- ja címet.

 

Idén két fiú részesült sportérdemei elismeréséül ebben a megtiszteltetésben.

 

NÉMETH BÁLINT

Jelenleg a Ferencvárosi Torna Club vízilabda szakosztályának sportolója. Napi két órát edz. Jelentősebb eredményeit úszásban már alsó tagozatban elérte.
7. osztályos korától igazi univerzális tanulója lett iskolánknak. Kivétel nélkül minden labdajátékban otthonosan mozog, legyen szó kézi,- kosár- vagy röplabdáról, esetleg labdarúgásról. Nagyszerű, iskolacsúcs közeli eredményeket ért el atlétikában - futásban, magas- és távolugrásban.  
Tagja volt a kerületi győztes vízilabdacsapatnak, a 4 x100 m-es gyorsváltónak, a lövészeten hatodikként végzett iskolai csapatunknak, nagypályás labdarúgásban pedig kerületi 4., a Budapesti Általános Iskolák Tornáján 3. helyet szerzett.

 

 Németh Bálint

 

BATTA DÁVID

Dávid is a Fradi vízilabda szakosztályának sportolója. Kapus poszton 2 éve korosztályának válogatottja. Alsó tagozatos kora óta napi rendszerességgel több órát edz. Évek óta az úszóversenyek verhetetlen gyors- és pillangóúszója, a gyorsváltó „tuti befutója.” Testnevelés órákon lelkes labdajátékos, kedvence a kézilabdázás, de igazából a vizes közeg a lételeme. Az idei év kerületi bajnok vízilabdacsapatának vezéregyénisége, oszlopos tagja volt.

 

 Batta Dávid

A díjazott sportolóknak gratulálunk a Vajk-sziget Általános Iskolában sportban elért eredményeikhez, és további sikereket kívánunk!

Módosítás dátuma: 2013. november 04. hétfő, 09:28