"Netezz biztonságosan!" - szülőknek | Nyomtatás |
2017. március 13. hétfő, 11:01

A Nemzetközi Gyermekmentő Szolgálat (NGYSZ) a hazai Safer Internet konzorcium Tudatosságnövelő Központjaként 2010 óta számos iskolában, művelődési házban és egyéb intézményben tartott „Netezz biztonságosan!” címmel térítésmentes oktatásokat. Március 23-án a Vajk-szigetre is ellátogatnak.

 

 

A Safer Internet program egyik fő tevékenysége a tudatosság növelése a felhasználók körében. Az oktatások során olyan témákat érintenek, melyek a mindennapi élet részei. Ilyen többek között a személyes adatok védelme, az online zaklatás, a netikett és a webes identitás. Míg a gyerekek számára kisfilmekkel, és feladatokkal színesített programmal készülnek, a tanárok és a szülők komolyabb hangvétel mellett ismerhetik meg, mi az, amire figyelni érdemes.

Az előadásokat a téma iránt elhivatott szakértők tartják, akik nagy tapasztalattal rendelkeznek a biztonságos internetezés terén.

Iskolánkban a szülőknek szóló program március 23-án, 17 órakor kezdődik. Időtartama kb. 60 perc. A részvételhez regisztráció szükséges. Jelentkezni a titkárságon lehet, személyesen, telefonon (292-2471), elektronikus levélben ( Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse. ) vagy az e-naplón keresztül küldött üzenet útján.

 

 

További információ: http://saferinternet.hu.

Módosítás dátuma: 2017. március 13. hétfő, 11:08