1183 Budapest, Vajk utca 16-20. | OM: 035126 | Intézményvezető: Galgóczy Zoltán

Az eszményi iskola - írásban vagy képben PDF  | Nyomtatás |  E-mail
2017. szeptember 11. hétfő, 09:57

"Álmodtam egy iskoláról..." címmel hirdetett meseíró- és rajzpályázatot a Lőrinci Nagykönyvtár. A pályázat lebonyolításában közreműködik Baár Tünde írónő, a kerületi Piros Iskola tanára is.

 

A jelentkezők feladata az, hogy - rajzban vagy szövegesen - elmeséljék, milyen lenne szerintük a tökéletes iskola. Mikor kezdődne a tanítás? Milyenek lennének a tantermek? Hogyan képzelik el az iskola épületét? Kik lennének a tanárok? Milyen tantárgyak lennének? Hogy nézne ki az ebédlő? A szünidők milyen hosszúak lennének? Mit változtatnának meg jelenlegi iskolájukban?

 

 

Utálom a padtársam

 

A  legfeljebb 3 gépelt oldal terjedelmű írásműveket papír alapon vagy elektronikus formában is be lehet küldeni.  Rajzok A/4-es méretben készülhetnek. Az alsósok, ovisok tetszőleges színes technikát használhatnak, a felsősöktől fekete-fehér grafikákat várnak a szervezők. A beadási határidő 2017. szeptember 22.

A következő adatoknak mindenképpen szerepelniük kell a pályázati anyagon: név, osztály, iskola, felkészítő tanár neve, elérhetőség.

Eredményhirdetés: az októberi könyvtári hét vasárnapján.

 

Az eredeti felhívás a Főváros Szabó Ervin Könyvtár honlapján.