1183 Budapest, Vajk utca 16-20. | OM: 035126 | Intézményvezető: Galgóczy Zoltán

Videók
Fókuszban a Vajk PDF  | Nyomtatás |  E-mail
2014. március 09. vasárnap, 08:21

Az RTL Klub tegnap este tűzte műsorára a Vajk-szigeten készített összeállítását. A Fókusz Plusz című produkcióban bemutatták az Egyensúly című videó készítésének körülményeit, szereplőit, valamint a Pflum Réka vezette Tudós szakkört.

 

{youtube}nsHfqMkivpM{/youtube}

 

A teljes műsor linkje: http://www.rtlklub.hu/most/51109_fokusz_plusz_szarnyalo_loerok_-_exkluziv_utinaplo_a_vilag_le

Módosítás dátuma: 2014. március 12. szerda, 15:01
 
A Vajk-sziget a Duna Televízióban PDF  | Nyomtatás |  E-mail
2014. március 08. szombat, 17:25

A Duna TV ma délelőtt sugárzott Novum című műsora bemutatta a természettudományos szakköreinkben folyó munkát. Az adás vajkos részlete:

 

{youtube}PEELrXrrNQc{/youtube}

 
Farsang 2014 PDF  | Nyomtatás |  E-mail
2014. március 05. szerda, 10:22

Farsangi videóegyveleg. Jó szórakozást!

 

{youtube}-SsUx5DWNkY{/youtube}

Módosítás dátuma: 2014. március 05. szerda, 10:30
 
Kisfilm a tanév első félévéről PDF  | Nyomtatás |  E-mail
2014. január 31. péntek, 09:47

Az elmúlt öt hónap legfontosabb eseményeit felelevenítő diasor, amelyet a januári szülői értekezleteken is levetítettünk, már itt is megtekinthető.

 

{youtube}PO_oF3ZA0nE&feature{/youtube}

Módosítás dátuma: 2014. január 31. péntek, 09:51
 
Évzáró Vajk-módra PDF  | Nyomtatás |  E-mail
2013. október 30. szerda, 19:15

A kerületi televízió kisfilmje a nyáreleji családi napról. Kiegészítve a győztes pogácsarecepttel!


{youtube}
dOG23IU_IUA{/youtube}

 


Juhtúrós-medvehagymás pogácsa


Hozzávalók:

  • 50 dkg liszt
  • 50 dkg margarin
  • 25 dkg tehéntúró
  • 25 dkg juhtúró
  • kb. 10-12 levél  apróra vágott medvehagyma
  • 1 csomag száraz élesztő
  • ízlés szerint só
  • 1 egész tojás
  • 5 dkg reszelt füstölt sajt

 

Elkészítés:

A lisztet a margarinnal összemorzsoljuk, majd hozzáadjuk a túrót, élesztőt, medvehagymát, sót, alaposan összegyúrjuk. Nyersen érdemes megkóstolni a tésztát sózás után, mert a juhtúró is sós. Kinyújtjuk kb. 2 cm vastagra, megkenjük a felvert tojással, megszórjuk reszelt sajttal, picit pihenhet és kiszaggatjuk.
A receptet szabadon lehet variálni ízlés és az otthonlévő alapanyagok szerint, ha csak tehéntúrót vagy csak juhtúrót teszünk bele, és medvehagyma helyett újhagymaszárat, úgy is jó lesz, sőt ha nem teszünk bele élesztőt, rudakat süthetünk és megússzuk a szaggatást is.
Jó étvágyat!

Rakos Zsuzsa

Módosítás dátuma: 2013. október 30. szerda, 20:18
 
Farsang egytől nyolcig PDF  | Nyomtatás |  E-mail
2013. február 25. hétfő, 15:26

Majdnem valamennyi osztály farsangi videója egy helyen.

 

{youtube}RBUk4mFJrt0{/youtube}

{youtube}A9G_c2bBa-0{/youtube}

{youtube}uV4L_sMp94Q{/youtube}

{youtube}Y8gVcmX6lKU{/youtube}

{youtube}Cp_isOLdn_c{/youtube}

{youtube}-v8SH2O-7wo{/youtube}

{youtube}POHZkhkR6jo{/youtube}

{youtube}HukTT9Eds3c{/youtube}

{youtube}HR-RflckVgE{/youtube}

{youtube}wn-D2x3_6Hw{/youtube}

{youtube}q38oA80XOAU{/youtube}

{youtube}EuTFykngecE{/youtube}

{youtube}UeSsxumUD0k{/youtube}

{youtube}ygH_yvmY6mI{/youtube}

{youtube}LpmXVMbFbog{/youtube}

 
« ElsőElőző123KövetkezőUtolsó »

2. oldal / 3