1183 Budapest, Vajk utca 16-20. | OM: 035126 | Intézményvezető: Galgóczy Zoltán

A zenére és a táncra épült a nagyobbak idei farsangja PDF  | Nyomtatás |  E-mail
2009. március 04. szerda, 13:35

A nagyobbak farsangi programja két táncbemutatóval kezdődött. Az első formációban Farkas Nikolettet, Kántor Dórát, Lehoczki Laurát, Ludányi Lilit, Magyar Beát és Tóth Gabriellát, a másodikban Áy Szilviát, Balogh Ramónát, Bódi Anettet, Cseh Fannit, Fazekas Cintiát, Jobbágy Vivient és Lőrincz Nikolettát láthattuk. Valamennyien a Show Time Budapest Táncstúdió növendékei, és Glöck Viktória irányításával készülnek a fellépésekre.

 

A pörgős nyitány után sem volt megállás: Herczeg Dávid (5.a) bűvészmutatványokkal, Lukács Vilmos (6.a) monocikli (azaz egykerekű) tudásával szórakoztatta a nagyérdeműt. Hajdú Laura (5.a) fitnesz-száma pedig tökéletes hangulatfokozónak bizonyult - a jobb híján - az iskola házi zenekarának nevezett trió fellépése előtt. Juhász Balázs, Kovács Adrián és Kovács Olivér régebbi és új magyar slágereket játszott - oly kitűnően, hogy a nézősereg egy része nem is bírta tovább ülve, és táncra perdült.

A koncertet követően, osztályonként vonultak fel a jelmezesek. A legjobb, legeredetibb (ál)öltözeteket a tanári kar és a közönség is értékelte. A tantestület díját Martinecz Péter (6.a) érdemelte ki. A gyerekek szavazatai alapján  Hajdú Laura (5.a), Végh Szilvia (6.b), Pintér Gergely "öregdiák", valamint Juhász "Szájbergyerek" Péter tanár úr vehetett át jutalmat.

Itt kell megemlítenünk: Péter bácsi jelmeze egyúttal fellépőruha is volt. A tanári kar ugyanis zenés drámajáték formájában színpadra állította - mi több, a farsangon elő is adta -  a Kistehén Tánczenekar (újabban Little Cow Dinamikusok) örökzöldjét, a Szájbergyerek című nótát.

A záró szakasz szokásos elemei (disco, büfé,tombola) mellett az idei farsang szórakoztató újdonságának bizonyult a karaoke-buli, amelynek során minden osztály elénekelhetett egy-egy - az adott közösség által választott - dalt.

 

 Martinecz Péter

 

Módosítás dátuma: 2015. október 08. csütörtök, 12:08