1183 Budapest, Vajk utca 16-20. | OM: 035126 | Intézményvezető: Somogyvári Beatrix

Digitális munkarend PDF  | Nyomtatás |  E-mail
2020. március 15. vasárnap, 11:27

Tisztelt Szülők!

 

A járványügyi helyzetre való tekintettel 2020. március 16-tól kezdődően előre nem látható ideig „tantermen kívüli digitális munkarend” lesz érvényben az ország nevelési-oktatási intézményeiben.

A részletekről kormányrendelet, illetve a Magyar Közlönyben írottak alapján kialakítandó tankerületi és iskolai szabályozás fog rendelkezni. Amint ez megszületik, azonnal értesítjük Önöket.

Kérjük, hogy a tanulóink maradjanak otthon, és lehetőség szerint kerüljék a társas érintkezést egymással, osztálytársaikkal, barátaikkal is. A hét folyamán be lehet jönni az iskolába, és az itt maradt tanszereket, tankönyveket, testnevelés felszerelést, benti cipőt haza lehet vinni, mert ezekre szükség lesz.

Tanáraink már készülnek a digitális tanításra, mindent meg fognak tenni azért, hogy a diákok ebben a szokatlan helyzetben is megfelelő oktatásban részesüljenek.

Kérjük türelmüket és segítségüket, hogy ezt az átmeneti helyzetet minél jobban meg tudjuk oldani. Természetesen bármilyen kérdésük van, az iskola telefonszámán illetve email-címén is érdeklődhetnek.

 

Köszönettel :

 

Iskolavezetőség

 

 

Elérhetőségeink:

  • E-mail: Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse.
  • Telefon: 06 1 292 2471

Az adatok megtalálhatók a honlap Kapcsolatfelvétel nevű menüpontjában is.