1183 Budapest, Vajk utca 16-20. | OM: 035126 | Intézményvezető: Galgóczy Zoltán

2023-2024. tanév évnyitója PDF  | Nyomtatás |  E-mail
2023. szeptember 06. szerda, 12:41

 

Gyorsan eltelt a nyár…  Szeptember 1-jén ismét vidámsággal és gyerekzsivajjal telt meg a Vajk-sziget Általános Iskola épülete és udvara.

 

evnyito02

Az ünnepi műsorban, amely humorosra és mozgalmasra sikerült, még a kis elsőseink is szerepeltek nagy sikert aratva! Somogyvári Beátrix igazgató asszony lemondását követően, július 1-től Galgóczy Zoltán igazgató úr vette át az intézmény vezetését, aki beszédében köszöntette az új kisdiákokat és beszámolt a nyári szünetben történt változásokról, újdonságokról. A napközis udvaron új játszóvár épült, elkészült a parkoló bővítése és megújult az épületben telepített audio rendszer.

evnyito03

Az évnyitó keretein belül köszönte meg Igazgató úr a volt Igazgató asszony hét éves munkáját, akinek nem volt könnyű dolga az elmúlt években. Komoly kihívást jelentett számára COVID időszak és az iskola felújítása is, de a vezető-helyettesek segítségével szinte probléma mentesen sikerült úrrá lennie minden helyzeten.  A továbbiakban, nagy örömünkre, az intézmény felső-tagozatos pedagógusok táborát erősíti. Az évnyitón tiszteletét tette Somody László alpolgármester úr is.

 

Minden kedves Vajk-sziget lakónak sikeres tanévet kívánunk!

Módosítás dátuma: 2023. szeptember 07. csütörtök, 08:43