1183 Budapest, Vajk utca 16-20. | OM: 035126 | Intézményvezető: Galgóczy Zoltán

Sivatagi kiránduláson a Természetbarát szakkör PDF  | Nyomtatás |  E-mail
2010. november 15. hétfő, 12:15

A Magyar Mezőgazdasági Múzeum Sivatag című interaktív kiállítását tekintette meg a Természetbarát szakkör 15 tagja Vincze Éva tanítónő vezetésével 2010. október 26-án. A programról minden résztvevő diák írt egy rövid fogalmazást. E beszámolók közül a 4.b-s Somogyvári Eriké olvasható honlapunkon.

 

 

Múzeumlátogatás

 

Először elmentünk a 95-ös busszal, és a stadionoknál elindultunk az 1-es villamossal. Átsétáltunk egy parkon, és Éva néni megmutatta a platánfát, és odaértünk a Mezőgazdasági Múzeumhoz.

A múzeumban beraktuk a ruhát a ruhatárba. Kaptunk egy játékszabályt, egy karika formájú lapot és egy gömböt, és 17 állomáson kellett átmenni. Az állomásoknál nagyon sok érdekesség volt: kérdések, falon lévő írások, tapogatók, ajándékbolt. Kitöltöttük a kerek lapot, egy gyapjas fejű keselyűt ábrázolt. Kaptunk egy doboz csokit és füzetet.

Átmentünk egy hídon, az épülő jégkorcsolyapálya alattunk volt. A visszavezető úton elindultunk a földalattival és utána a 3-as metróval, és a Kőbánya-Kispestnél átszálltunk a 200-as buszra egészen a Felsőcsatáriig. A Megyer utcánál megettük a csokit. Az iskola bejáratánál kaptuk meg a füzetet.

 

 

Módosítás dátuma: 2016. február 29. hétfő, 10:01