1183 Budapest, Vajk utca 16-20. | OM: 035126 | Intézményvezető: Galgóczy Zoltán

Fülöp Monika írónő az adventi vásáron PDF  | Nyomtatás |  E-mail
2010. december 07. kedd, 09:54

Fülöp MonikaFülöp Monika író, újságíró dedikálja első regényét a Tesz-vesz Szigeten, szombaton 14 és 15 óra között. Az elsősorban a 4-10 éves korosztály érdeklődésére számot tartó könyvet az iskolai adventi vásár idején kedvezményes áron vásárolhatják meg az érdeklődők.

A Röpke - Egy lombtündér igaz története című könyv a tündérek titokzatos életébe kalauzolja az olvasót.  Főszereplője Röpke, a kis lombtündér, aki engedetlensége miatt elveszíti egyik szárnyát. Ahhoz, hogy újra visszakapja, kapcsolatba kell lépnie az emberek világával, és meg kell szelídítenie egy mogorva embert. Kalandos útján vele tart Őrzel, az őrangyal, hogy bölcs tanácsaival segítse, és védelmező szárnyaival óvja a szeleburdi tündérkét. Röpke másik segítőtársra is lel útja során, Virágra, a természetet szerető kislányra. Mire a tündér beteljesíti a küldetését, megtanulja, hogyan higgyen magában és hogyan váltsa valóra az álmait.

Aki megismeri Röpke történetét, ezentúl másképp tekint a természetre, az erdőre és a fákra, hiszen sosem tudhatja, melyik lombkorona rejti a tündér királylány otthonát. (A Fényház Kiadó honlapján egy rövid - vagy röpke - részlet is elolvasható a meséből. Kérjük, kattintson!)

Forrás: www.fenyhazkiado.hu

 

Módosítás dátuma: 2010. december 07. kedd, 10:27